KALENDER 

 
Op dit moment staan er geen voorstellingen op de kalender. Achter de schermen werk ik hard aan bijvoorbeeld de TransplantERENdag 2020. Ook start ik binnenkort met de eerste repetities van DWAAS, een nieuw geschreven theatertekst over het leven van Franciscus van Assisi en diens tijdgenoten.  Zodra er nieuwe uitvoeringen worden geboekt, staan deze ook op deze pagina!
 
 
JOB - EEN AANKLACHT
In Job gaat God met een van zijn zonen, de satan, een weddenschap aan met als inzet Job 's trouw aan Hem. Hoe is het mogelijk dat God een rechtvaardig mens zó kan laten slaan met zoveel misère en ellende?
 
 
Job 's vrienden bleven zeven dagen en nachten zwijgend naast hem zitten. Een betere balsem kon een mens zich niet wensen.  
Vervolgens echter verdedigden zij die wrede God echter in alles. Job echter wil zelf zijn zaak bepleiten in een rechtszaak tegen God. Die moet zelf verschijnen om zich tegenover Job te verdedigen!

Reacties:

'Ik voelde de snijdende stilte, hoorde de donderende bliksem, werd meegenomen in de vragen, de woede, de kracht, de ontreddering...'
                                  'Wat een adembenemend spel...'
'Meermalen ontroerde me het zodanig dat tranen zich opdrongen...'
                            'Jij verwoordt mijn gevecht met Allah!'
                           'Genoot van je gedrevenheid in de taal.'

 

 
 
 
Stoel