TransplantERENdag

 

 

zaterdag 9 juni 2018

 

LEVENSLIED

GROTE KERK
NAARDEN

 


Op de tweejaarlijkse TransplantERENdag komen getransplanteerden en hun dierbaren, nabestaanden van donoren, donoren bij leven en andere betrokkenen bij elkaar om terug te kijken en te eren, vooruit te kijken en te vieren. Het was altijd een middag vol verhalen, met veel muziek en enkele rituelen.

Het bestuur van Stichting Nationaal Donor Monument, die deze dag realiseert, heeft mij opnieuw gevraagd om deze editie, de elfde al,  inhoudelijk vorm te geven.

Daarom zocht én vond ik vijf mensen die op 9 juni 2018 hun eigen verhaal zullen vertellen over ziekte en angst, over wanhoop en hoop, over verdriet en geluk, over de noodzaak van transplantatie en de mogelijkheid van donatie.
 
Onze gasten zullen op 9 juni indrukwekkende verhalen horen van mensen die in een zware levensfase troost vonden bij een stemmig, optimistisch, boos, droevig, vrolijk of swingend lied.
Of wellicht hielp een lied hen juist om het leven weer te omarmen!
 
Singer/songwriter Kelvin Klaassen en zangeres Willeke Heijstee zullen, begeleid door enkele muzikanten, die liederen ten gehore brengen!
 
 
 
Medio april kunt u hier meer praktische informatie vinden
 

Stoel